Manažment kategórií v podnikových procesoch potravinového reťazca - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Vývoj a definovanie manžmentu kategórií (category management). Postupnosť CM. Priradenie rolí kategóriám. Rozhodovací strom zákazníka. Porovnanie predaja pred a po aplikácii CM.