Economic Insight into the Minimum Corporate Tax in the Slovak Republic - Geško, Martin
Politická diskusia o zavedení a zrušení daňových licencií na Slovensku. Teoretické a ekonomické dôvody na zavedenie daňovej licencie. Efektívnosť daňovej administratívy.