Intranet ako súčasť informačného systému organizácie - Kokles, Mojmír
Stav riešenej problematiky doma a v zahraničí. Význam informačného systému. Charakteristika intranetu. Informačný systém NsP Prievidza - výsledky výskumu. Intranet NsP Prievidza ako súčasť komplexného nemocničného informačného systému. Oblasti využitia intranetu NsP Prievidza. Výhody a nevýhody intranetu NsP Prievidza.