Are Cryptocurrencies Connected to Forex? A Quantile Cross-Spectral Approach Preprint - Baumöhl, Eduard, 1982-
Objasnenie prepojenia medzi hlavnými devízovými menami a kryptomenami s použitím kvantilového krížového spektrálneho prístupu. Testovaná je vzorka šestich devízových mien a šestich kryptomiem za obdobie od 1. septembra 2015 do 29. decembra 2017.