Gamifikácia a jej prínos v podnikovom elektronickom vzdelávaní - Töröková, Anikó, 1963-
Dostupnosť internetu a mobilných zariadení umožňuje pristupovať k vzdelávaciemu obsahu kedykoľvek a odkiaľkoľvek, čo robí z e-vzdelávania najflexibilnejšiu formu vzdelávania. Využívanie LMS-systémov a webinárov dopĺňa mobilné vzdelávanie (m-learning) ponúkajúc množstvo výhod vrátane flexibility plánovania, prenosnosti a prístupu k väčšiemu obsahu. V posledných rokoch sa čoraz častejšie v súvislosti so vzdelávaním zamestnancov ale aj v akademických kruhoch objavuje pojem gamifikácia, prostredníctvom ktorej sa môže zvýšiť angažovanosť a motivácia zamestnancov k učeniu sa.