Dlhová kríza - Rafajová, Lucia
Finančná kríza a jej príčiny. Príčiny dlhovej krízy a Grécko. Európska únia a ostatné štáty. Ekonomika EÚ, vývoj nezamestnanosti a jej vplyv počas dlhovej krízy. Finančný sektor a dopad dlhovej krízy.