Institutions and Determinants of Firm Survival in European Emerging Markets - Baumöhl, Eduard, 1982-
Analýza vplyvu inštitucionálnej kvality na prežitie firiem v 15 krajinách strednej a východnej Európy. Použitie Coxovho modelu proporcionálnych rizík s kontrolou pre determinanty špecifické pre danú firmu a rozdiely medzi krajinami.