Effective IT Implementation in the Small and Medium Company Segment - Hušek, Miroslav
Identifikácia kritických procesov malých a stredných podnikov na poli IKT. Návrh implementácie ITIL (Information Technology Infrastructure Library) do riadiacej štruktúry MSP. Argumentácia, že ITIL je vhodné aj pre dynamicky sa rozvíjajúce MSP. Výsledkom je nielen zvýšenie produktivity práce, ale aj nárast ziskovosti spoločnosti.