Structural Changes in the Slovak Banking Sector Capital Adequacy in the Context of Basel III - Majer, Lukáš, 1987-
Zhodnotenie zmien v kapitálovej a rizikovej štruktúre slovenského bankového sektora v kontexte regulačných pravidiel Basel III ako výzva finančnej krízy. Vysvetlenie pojmu kapitálová primeranosť podľa rámca Basel III. Výsledky analýzy kapitálovej primeranosti slovenského bankového sektora a hlavné faktory zmeny kapitálu banky a rizikovej štruktúry. Pripravenosť bánk na Basel III.