<The> Economic and Legal Aspects of Startups in the Slovak Republic - Bukoven, Ján, 1960-
Zhodnotenie súčasného stavu start-upu na Slovensku. Poukázanie na ekonomické aspekty začínajúcich podnikov, možnosti počiatočného financovania, počiatočných nákladov so založením akciovej spoločnosti a definovanie konceptu start-upu rôznymi odborníkmi. Právne aspekty súvisiace so založením začínajúcej spoločnosti s dôrazom na akcionársku dohodu a ďalšie dokumenty.