Faktory spokojnosti návštevníkov múzeí a galérií na Slovensku - Pančíková, Kristína
Analýza spokojnosti návštevníkov múzeí a galérií na Slovensku. Identifikácia objektívnych a subjektívnych faktorov, ktoré ju ovplyvňujú. Výsledky skúmania slovenských múzeí/galérií naznačujú potrebu zavádzania diferencovaného marketingového prístupu.