Úhrada za kúpeľné procedúry strava a ubytovanie - Kohútová, Ľudmila
Pribudla nová nezdaniteľná časť na kúpeľnú starostlivosť. Oprávnenými osobami na uplatnenie sú aj deti a manželka zamestnanca. Daňovník o úľavu požiada v marci 2019. Aké úhrady sa posudzujú. V akej výške sa poskytuje táto nezdaniteľná časť. Doklady, ktoré je potrebné predložiť zamestnávateľovi.