Boj proti byrokracii na Slovensku vo svetle novej právnej úpravy - Kmeťová, Oľga, 1959-
Zákon proti byrokracii. Zmeny v dôsledku prijatia zákona proti byrokracii v iných právnych predpisoch. Byrokracia na Slovensku. Byrokratický index Slovenska.