Finančná výkonnosť medzinárodne činných podnikov v kontexte štatistickej analýzy - Hurný, František
Finančná výkonnosť podnikov. Porovnanie výkonnosti dvoch vymedzených skupín exportujúcich podnikov prostredníctvom využitia t-testov na základe zvolených ukazovateľov.