Povinnosť zamestnávať občanov so ZP - Matulková, Mariana
Právna úprava podpory zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím. Povinnosť zamestnávateľa, ktorý zamestnáva najmenej 20 zamestnancov, zamestnávať občanov so zdravotným postihnutím. Povinnosti zamestnávateľa. Možnosť náhradného plnenia. Odoberanie výrobkov alebo služieb. Odvod za neplnenie povinného zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím.