Legislatívne zmeny v poskytovaní investičnej pomoci - Barlašová, Terézia
Vymedzenie investičnej pomoci. Klasifikácia štátnych stimulov poskytovaných investorom. Pravidlá pre poskytovanie investičnej pomoci v SR. Podmienky investičnej pomoci v priemyselnej výrobe.