Vodcovstvo v manažérskej práci - Šukalová, Viera
Viesť ľudí znamená podnecovať a inšpirovať. Pozícia manažéra nie je vždy spojená s vodcovstvom. Nové formy riadenia a vedenia ľudí. Všeobecné schopnosti nevyhnutné na výkon funkcie manažéra. Osobitné schopnosti manažéra. Štýly vedenia. Riešenie a riadenie konfliktov. Rozdiel medzi manažérom a lídrom.