Ako správne delegovať - Rolková, Monika
Správne delegovanie úloh uvoľňuje manažérom ruky na vykonávanie dôležitých úloh, ktoré môžu vykonávať len oni sami a zároveň rozvíja zamestnancov, zvyšuje ich zodpovednosť a tiež ich motivuje. Postup delegovania. Čo nedelegovať. Bariéry v delegovaní. Splnomocňovanie zamestnancov. Podmienky fungujúceho splnomocňovania.