Manažment vlastného pracovného času - Kopčíková, Mária
Manažment pracovného času umožní viac sa koncentrovať a využívať svoje schopnosti. Je to sebamanažment, uvedomenie si istých skutočností a zamyslenie sa nad prioritami. Kto nám kradne čas. Čo je najdôležitejšia vec, ktorú v práci máme urobiť. Zostavenie denného plánu. Byť dôsledný a disciplinovaný.