Možnosti financovania investičných projektov z alternatívnych zdrojov - Kalusová, Lenka, 1987-
Rozhodovanie o štruktúre zdrojov financovania ako dôležitá súčasť finančného riadenia podniku. Podpora podnikania z verejných zdrojov. Financovanie z fondov Európskej únie. Financovanie prostredníctvom rizikového kapitálu.