Peer to peer – história a súčasnosť - Škriniar, Pavel, 1979-
Peer-to-peer lending (P2P) ako významná konkurencia v bankovom sektore. Využívanie P2P vo svete. Riziko a výnos jednotlivých typov investícií. Objemy alternatívnych pôžičiek v Európe. Objemy alternatívnych pôžičiek vo svete podľa regiónov. Rozdelenie trhov alternatívnych pôžičiek v Európe podľa objemu poskytnutých pôžičiek v r. 2016.