Finančná výkonnosť podnikateľských subjektov SR podľa predmetu podnikania za rok 2015 - Moravčíková, Elena, 1967-
Počet podnikateľských subjektov v SR v roku 2015 podľa CRIBIS Univerzálny register. Nové zoradenie jednotlivých ekonomických činností (v nadväznosti na Štatistickú klasifikáciu ekonomických činností, účinnú od 1.1.2018). Vvýsledné poradie odvetví – ekonomických činností - od najlepších (dosahujúcich najlepšie výsledky v zvolených ukazovateľoch) po najhoršie.