Historická výnosnosť na finančných trhoch - Škriniar, Pavel, 1979-
Investovanie na kapitálových trhoch spojené s neistotou výnosu. Delenie investorov na konzervatívnych a špekulatívnych. Väčšina úspor obyvateľstva rozložená v bankových produktoch. Znižovanie rizika znehodnotenia vkladu pri dlhodobých investíciách. Historické výnosy pri investovaní.