ABC analýza ako východisko marketingovej stratégie vybraného podniku - Mucha, Martin
Typy marketingových stratégií. Paretova alebo tiež ABC analýza - jednoduchý a zároveň efektívny nástroj, ktorý umožňuje firmám matematicky exaktne sústrediť sa na to, čo je pre nich skutočne dôležité. Postup pri metóde ABC. Využitie ABC metódy. Aplikácia ABC analýzy v spoločnosti Tatranská mliekareň, a. s.