Stanovení závislosti mezi vývojem počasí a prodejem tepelné energie jako manažerský nástroj pro zlepšování kvality dodávek - Chlopecký, Jakub
Charakteristika spoločnosti Havířovská teplárenská společnost, a.s., ktorej hlavným cieľom je spoľahlivá a kvalitná dodávka tepla pre ústredné kúrenie. Využitie regresnej analýzy na zistenie kauzality a miery závislosti predanej tepelnej energie na vývoji počasia resp. teploty v danej oblasti.