Optimalizácia dodávateľského reťazca v rámci obstarávania tovarov v podniku - Boorová, Brigita, 1979-
Dodávateľský reťazec riadenia a optimalizácia v spoločnosti pôsobiacej na Slovensku. Konkrétne riešenia zamerané na optimalizáciu dodávateľského reťazca pri obstarávaní tovaru v spoločnosti.