Problematika plánovaného zastarávania ako súčasný trend výrobnej politiky podnikov - Lukáč, Jozef, 1991-
Vymedzenie pojmu plánované zastarávanie. Výrobná politika podniku s cieľom udržania obratu prostredníctvom zámerného ukončenia životnosti produktu. Z histórie plánovaného zastarávania. Druhy plánovaného zastarávania. Plánované zastarávanie a jeho vplyv na životné prostredie.