Fázy inovačného procesu - Dugas, Jaroslav, 1967-
Zakladateľ teórie inovácií - americký ekonóm českého pôvodu Joseph Alois Schumpeter. Kľúčové prvky Schumpeterovej teórie. Tri základné časti inovačného procesu. Inovačný proces a životný cyklus výrobku. Cyklus zavádzania inovácie a jeho vzťah k životnému cyklu výrobku.