Vybrané marketingové aspekty v kultúre a umení - Danková, Lenka, 1993-
Ľudské potreby a umenie. Ansoffova matica aplikovaná na oblasť kultúry. Ekonomická hodnota kultúrnych statkov a služieb. Silné a slabé stránky kultúry na Slovensku. Verejné výdavky na kultúru vo vybraných krajinách.