Aplikácia metódy BSC - prípadová štúdia - Hurný, František
Teoretická charakteristika metódy BSC (Balanced Scoregard). Implementácia tejto metódy do skúmaného podniku prostredníctvom stanovenia strategických cieľov a ich vizuálneho zobrazenia do strategickej mapy.