Dopad produktivity na výkonnosť ekonomiky Slovenska - Megyesiová, Silvia, 1969-
Makroekonomická situácia a ekonomická výkonnosť Slovenska. Analýza produktivít slovenskej ekonomiky: produktivita práce, kapitálu, zdrojov a multifaktorová produktivita. Vplyv vybraných typov produktivít na výkonnosť slovenskej ekonomiky.