Metódy a špecifiká v oblasti transferového oceňovania - Kudlová, Zuzana, 1986-
Transferové oceňovanie. Transakcia, závislé osoby a dvojité zdanenie. Metódy transferového oceňovania. Dokumentácia transferového oceňovania. Rizikové transakcie z pohľadu transferového oceňovania.