Postavenie Slovenska na trhu so zemným plynom - Stašková, Lenka
Objasnenie postavenia Slovenska na európskom trhu v oblasti prepravy zemného plynu. Skúmanie 7 scenárov popisujúcich súčasnú situáciu s plynovodom Nord Stream aj situácie, ktoré môžu nastať výstavbou a spustením plynovodov Nord Stream 2, Turkish Stream, Eastring a Tesla. Využitie indexu medziľahlostnej centrality pri analýze trhu so zemným plynom.