Integrácia techník manažmentu inovácií - Potoma, Radoslav, 1992-
Prístupy k inováciam. Základné komponenty inovácií. Techniky manažmentu inovácií. Integrácia techník manažmentu inovácií. Identifikácia techník pre manažment inovácií. Tradičné verzus moderné inovačné prístupy. Sedem základných inovačných stupňov (rádov).