Uplatnenie absolventov vysokých škôl na trhu práce - Bačová, Monika
Vysoké školy na Slovensku. Vývoj počtu vysokých škôl na Slovensku v rokoch 2014-2017. Evidencia absolventov na úrade práce. Vývoj počtu evidovaných absolventov vysokých škôl na Slovensku (2015-2018). Vývoj počtu evidovaných absolventov vysokých škôl na Slovensku podľa doby trvania evidencie (2015-2018).