Aplikácia hry „chicken“ v oblasti bezdrôtovej komunikácie - Čičková, Zuzana, 1978-
Popis možnosti použitia známej hry “chicken” v oblasti bezdrôtovej komunikácie. Skúmanie konfliktných rozhodovacích situácií, kde aktérmi sú viacerá subjekty s cieľom predikcie správania sa subjektov prostredníctvom teórie hier.