Mzdový spillover efekt priamych zahraničných investícií - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Teoretické východiská skúmanej problematiky. Identifikácia existencie mzdového spillover efektu priamych zahraničných investícií v priemysle Slovenskej republiky. Výsledky korelačnej a regresnej analýzy, ktoré preukazujú štatisticky významný negatívny vplyv prílevu priamych zahraničných investícií na mzdovú úroveň v lokálnych priemyselných podnikoch SR.