Value Chains in the Slovak Creative Economy: Case Study of the Visual Arts in Bratislava Region - Belvončíková, Eva, 1975-
Analýza umeleckých hodnotových reťazcov, najmä vizuálneho umenia ako súčasti kreatívneho priemyslu na Slovensku.