Vplyv priamych zahraničných investícií na produktivitu práce domácich podnikov - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Záujem zahraničných investorov o využitie podnikateľského potenciálu v Slovenskej republike. Determinujúce faktory vstupu zahraničných investorov na slovenský trh. Skúmanie vplyvu priamych zahraničných investícií na produktivitu práce domácich podnikov. Výsledky korelačnej analýzy a lineárnej regresie prostredníctvom OLS metódy.