Productivity and Its Convergence in Agriculture in New and Old European Union Member States - Kijek, Arkadiusz
Zmeny v celkovej produktivite poľnohospodárstva 25 členov Európskej únie. Färe-Primont index. Konvergencia prítomná v poľnohospodárstve takmer všetkých štátov Európskej únie. Proces zvýšovania produktivity silnejší v nových členských štátoch.