Nákladový controlling - Hajduová, Zuzana, 1974-
Význam kontrolingu pre podnik. Delenie nákladov podľa kontrolingu. Ukazovateľ nákladovosti. Rentabilita nákladov. Prípadová štúdia spoločnosti, v ktorej sa implementovali poznatky z teórie kontrolingu.