Indexy kvality života - Hajduová, Zuzana, 1974-
Problematika kvality života a definovanie nástrojov, ktoré sa používajú na jej meranie. Dva vybrané ukazovatele kvality života - index ľudského rozvoja (HDI) a index prosperity legatum (LPI). LPI indikátory pre krajiny V4. HDI indikátory pre V4.