Kvantitatívne hodnotenie úrovne služieb - Hajduová, Zuzana, 1974-
Charakteristika Mystery Shoppingu. Aplikácia Mystery Shoppingu v konkrétnych podmienkach predaja. Hodnotenie kvality služieb v podmienkach siete obchodov zameraných na predaj alkoholických a nealkoholických nápojov.