Porovnanie vývoja počtu podnikateľských subjektov v Rusku a na Slovensku - Stričíková, Andrea
Ekonomické reformy realizované v Ruskej federácii. Vývoj počtu podnikateľských subjektov v Ruskej federácii. Porovnanie vývoja počtu podnikateľských subjektov v Ruskej federácii a v Slovenskej republike za obdobie rokov 2000-2017.