Vybrané prístupy k hodnoteniu podnikateľského prostredia Slovenskej republiky - Bruothová, Michaela, 1979-
Charakteristika podnikateľského prostredia. Indexy hodnotenia podnikateľského prostredia. Index Ease of Doing Business. Index globálnej konkurencieschopnosti (GCI). Hlavné oblasti hodnotené v Indexe globálnej konkurencieschopnosti. Index ekonomickej slobody (EFI). Index vnímania korupcie (CPI). Index Ease of Doing Business Slovenskej republiky. Index globálnej konkurencieschopnosti SR. Index ekonomickej slobody SR. Index vnímania korupcie SR.