Komparácia nákladov a výnosov podľa slovenskej právnej úpravy a podľa IFRS - Stašková, Slavomíra, 1989-
Náklady a výnosy podľa legislatívy Slovenskej republiky. Náklady a výnosy podľa medzinárodných štandardov IFRS/IAS. Analýza štruktúry nákladov a výnosov sledovaného subjektu podľa noriem IFRS a podľa legislatívy SR. Analýza rozdielov medzi nákladmi a výnosmi sledovaného subjektu podľa noriem IFRS a podľa legislatívy SR.