Scale-Free Distribution of Firm-Size Distribution in Emerging Economies - Lyócsa, Štefan, 1982-
Skúmanie, či sa veľkosti firiem z hľadiska štatistiky a pravdepodobnosti riadia zákonom výkonnosti alebo normálnou distribúciou protokolov. Výskum v desiatich krajinách strednej a východnej Európy.