Performance of Active and Passive Management of Slovak's Pension Funds in Return-Risk Space - Dluhoš, Martin, 1991-
Vyčíslenie výkonu aktívne a pasívne riadených dôchodkových fondov v druhom pilieri na Slovensku v rokoch 2012-2017. Analýza, či môžu aktívne fondy dosahovať lepšie výsledky ako pasívne. Porovnanie výsledkov z viacerých krajín.