Stock Market Contagion in Central and Eastern Europe: Unexpected Volatility and Extreme Co-exceedance - Horváth, Roman
Skúmanie, či sa dôsledky problémov americkej ekonomiky na akciových trhoch prenášajú na trhy šiestich štátov v strednej a východnej Európe.