Manažérstvo v účtovníctve - Kopčáková, Janka, 1994-
Podnik a druhy podnikov. Podniky podľa zdrojov financovania. Manažérske účtovníctvo. Finančná analýza v podniku. Analýza absolútnych ukazovateľov. Stav majetku vo vybranom podniku. Porovnanie ukazovateľov vybraného podniku a odvetvia.